Hämtar information

Fördelar och förmåner med Opel Försäkring

Opel Försäkring  är märkesförsäkringen bara för dig och din Opel. Här har vi samlat några av alla förmåner och fördelar med Opel Försäkring.​​

Kvinna i förarsätet på en Opel

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Opel är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Opel-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Opel-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Opel.
För dig som ska köpa ny Opel.

Snabb och smidig skade­hantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en Opel Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.
Läs mer om vad du ska tänka på vid skada på bilen.

Nyvärde – vid totalskada

Med Opel Försäkring får du en helt ny personbil om din Opel totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny Opel hos en auktoriserad Opel-återförsäljare. Läs mer om nyvärde i det fullständiga villkoret.

* Nyvärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du Opel Försäkring och din Opel totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Opel hos en auktoriserad Opel-återförsäljare. Läs mer om mervärde i det fullständiga villkoret.

* Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Auktoriserade återförsäljare av Opel.

Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

\